Přihlášení uživatele
Pátek 19.04.2024 . Svátek má Rostislav, Rastislav, Rostislava, a Timon.
Zábava Encyklopedie Hry
CyberServer » Zábava » Vtipy » Humorné texty » Co si dát na záznamník 1 · Zrovna nemohu zvednou telefon,

Co si dát na záznamník 1 · Zrovna nemohu zvednou telefon,

Co si dát na záznamník 1

· Zrovna nemohu zvednou telefon, protože jsem ve sklepě, kde tisknu bankovky. Pokud potřebujete peníze nebo se chcete obdivovat mé ruční práci, prosím zanechte vaše jméno, číslo a kolik potřebujete v hotovosti. Pokud jste z Národní banky, prosím ignorujte toto hlášení.
· Ahoj. Jsem pravděpodobně doma, jen se snažím vyhnout hovoru s někým, koho nemám rád. Zanechte vzkaz. Jestli vám nazavolám, jste to vy.
· Tady Smrt. Jestli zanecháte své jméno a číslo, přijdu si pro vás!
· Dovolali jste se na 934 24 95. Koupili jsme si záznamník v bazaru, bez záruky. Můžete se pokusit nechat vzkaz, ale není jisté, jestli bude zaznamenán. Jestli vám nezavoláme, tak asi ne.
· Dovolal jste se na systém CPX-2000 Blackmail Voice. Váš hlas bude nahráván a digitálně analyzován pro pozdější použití. Jakmile bude zanalyzován, náš počítač bude umět použít váš hlas pro celou řadu ilegálních a nemorálních účelů. Tato počáteční informace je zdarma. Nicméně v blízké budoucnosti vás navštíví někdo z týmu našich profesionálních exorcistů, vysvětlí vám výhody našich služeb a připraví rozvrh plateb. Nezapoměňte mluvit zřetelně po zaznění signálu. Děkujeme.
· Tady šestá dělostřelecká a raketová divize. Zadejte nám své souřadnice.
· Zdravíme, dovolal jste se na detektivní kancelář "Šestý smysl". Víme, kdo jste a co chcete, takže až uslyšíte pípnutí, můžete zavěsit.
· Dovolali jste se na záznamník Mika a Nancy. Právě nejsou doma. Tedy alespoň si myslím, že ne. Moment. Miku? Nancy? - Ne nejsou tady. Takže až zazní signál, zanechte vzkaz.
· Vojta: Ahoj! Vojta a Helena tady právě nejsou, ale jestli...
Helena: Vojto, co to děláš?
Vojta: Zrovna nahrávám vzkaz do záznamníku.
Helena : Ale ty jsi nahrával minule, teď je řada na mě!
Vojta: Ne, teď je určitě řada na mě.
Helena: To není pravda! Teď je řada na mě!
Vojta: Nejsi blbá? Já vím určitě, že teď je řada... počkej, co to děláš s tou pánví? Heleno! Ne!!!! (Ozve se úder.)
Helena: Vojta tu právě není, takže zanechte vaše jméno, telefonní číslo...
· Ahoj. Já jsem Davidův záznamník a co jsi ty?
· Ahoj, já jsem Janův záznamník a jsem sám doma. Tak co mi navrhneš?
· Padá na vás únava. Těžknou vám víčka. Cítite se hrozně ospalá. Postupně ztrácíte sílu a schopnost odporovat rozkazům. Až uslyšíte tón, budete hrozně chtít říci své jméno, telefonní číslo a vzkaz.
· Ahoj. Petrův záznamník má poruchu. Mluvíte s ledničkou. Mluvte hodně pomalu, přichytím váš vzkaz na své dveře jedním z těch magnetů.